Taloushallinto

Taloushallinnon osa-alueita on kirjanpito, myynti- ja ostoreskontra, tilaustenkäsittely, varaston hallinta ja johdon analysit.

Kirjanpito:
Teemme asiakkaallemme juoksevan kuukausittaisen kirjanpidon digitositeista, jotka asiakas meille toimittaa joko pilvilevylle, Netvisorin tilikausiarkistoon tai jollekin omalle pilvilevylleen, josta haemme materiaalit.

Meillä on käytössä pilviohjelmistojen lisäksi ”paikallinen” Asteri-kirjanpito, jolla voimme tehdä pienten taloyhtiöiden, yritysten, yhdistysten ja säätiöiden kirjanpitoja edullisempaan hintaan kuin pilviympäristössä. Toki pilviympäristö on myös heillä käytössään, jos niin halutaan.
Asteri-kirjanpidossakin suosittelemme laatimaan digitaalisia tositteita, jotka voimme hakea joltain pilvilevyltä.
Meillä on käytössä Google Drive business, josta asiakas saa edulliseen hintaan omaa pilvitallennustilaa,jonne lataamme kirjanpitomateriaalia ja, jonne asiakas voi siirtää omia digitositteitaan.
Asiakkaamme voi käyttää tallennustilaa myös omiin tallennutarpeisiinsa. Pilvilevyllä asiakirjat ovat aina käytettävissä 24/7 paikasta riippumatta. Tähän tarvitaan älypuhelin/läppäri ja nettiyhteys
Juokseva kirjanpito ja alv:
Kuukauden kirjanpidosta laadimme alv-laskelman sekä tulos- ja taseraportin.Ilmoitamme alv-laskelman OmaVeroon sekä maksutiedot asiakkaalle.

OmaVero
Pidämme silmällä OmaVero-tiliä verottajan tiedotteiden ja ilmoitusten varalta.

Audit trail-periaate
Laadimme kuukausikirjanpidon perusteella Audit Trail-periaatteen mukaisesti tilikauden tilinpäätäksen ja tase-erittelyn.

Teemme vientien perusteella tilinpäätöksen ja tilikauden veroilmoituksen, jonka lähetäämme myös verottajalle.

Osto- ja myyntireskontra:
Yritys voi ottaa käyttöön joko molemmat tai vain toisen osien Netvisor-osioista. Myyntilaskut voi lähettää verkkolaskuna, s-postilaskuna ai e-kirjeenä. Suoritus kohdistuu automaattisesti viitteen perusteella myyntilaskuun. Ostolaskut saapuvat ostoreskontraan joko verkkolaskuina tai s-postilaskuina, josta ne käydään hyväksymässä ja maksamassa. Reskontrat täsmäävät aina.

Tilaustenkäsittely:
Tilaustenkäsittely on yhdistetty varaston hallintaan ja myyntilaskutukseen. Varastosaldojen päivitys tapahtuu automattisesti tavaraa myytäessä. Saldot ja kappaleet täsmäävät aina.

Johdon analyysit:
Netvisorissa on kaikilla asiakailla käytössä kassavirran hallinta appi, joka on näkyvissä koko ajan halliinnan tietodusnäkymässä. Kassavirta-analyyi päivittyy koko ajan. Yrityksellä on sekä graafinen että numerollinen näkymä kassavirtaan.
Johtoa varten on vielä erillinen osio analyysien tekoon.

Hallitus
Avustamme hallituksen tilinpäätös- ja yhtiökokouskutsun, esityslistan ja pöytäkirjan laatimisessa.

Yrittäjä saa meiltä valmiin tilinpäätöksen veroilmoituksineen.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ!