Euromite - tilitoiminnan ammattilainen

UPDATED Apr 1, 2020

 

 

TEE TÄSTÄ TIETOSUOJATARJOUSPYYNTÖ!

Tarjouspyyntö

Voit tällä lomakkeella kätevästi pyytää meiltä taloushallinnon, palkkalaskennan, toiminnantarkastuksen sekä tietosuojavastaavan että tietouojakonsultoinnin tarjousta TAI vaikka näitä kaikkia yhtä aikaa!

Täytät vain haluamasi lomakkeen kentät. Saat tarjouksen 48 tunnin kuluessa mikäli katsomme ettemme tarvitse tarjouksen tekoon lisätietoja. Tarjouksen perille tulon varmistamiseksi ja lisätietojen saamiseksi varmistathan, että antamasi yhetystiedot ovat oikein?

Tarjouspyyntölomake

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Ole hyvä ja kirjoita kirjaimet. Varmistamme tämän avulla, ettet ole roskapostirobotti.

kysy lisaa

Yhteydenottolomakkeen käsittelyehdot:

Täyttämällä ja lähettämällä yhteydenottolomakkeen hyväksyt, että tietojasi voidaan käyttää yhteydenotoissa tarjouksen lähettämiseksi tai tarjouspyynnön tietojen tarkentamiseksi. Tietoja ei käyetä mainonassa tai markkinoinnissa.

Asiakassuhteen synnyttyä tietoja käytetään viestintään osapuolten välillä. Mikäli asikassuhdetta ei synny tarjouksen voimassaoloaikana, tiedot hävitetään kokonaan 14 vrk:n kuluessa tarjouksen voimassaolopäivän jälkeen